Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Про закінчення навчального року

 

Як завершити навчальний рік 2019/2020 та організувати різні види оцінювання учнів дистанційно під час карантину, зокрема підсумкові?

Детально, з прикладами і роз’ясненнями – у новому листі Міністерство освіти і науки України ???????? https://bit.ly/2XErUqT. Він вже направлений всім керівникам обласних департаментів освіти і науки та КМДА, а також школам.

Ми готуємося до різних варіантів розвитку подій, тому надали таке розширене роз’яснення, щоб розповісти про способи і можливості, які можуть використовувати вчителі та учні під час дистанційного навчання. Рішення про те, коли закінчиться карантин і коли школярі можуть повернутися за парти цього навчального року, залишається за Урядом.

???? Організуйте найбільш зручні та прийнятні способи оцінювання (тематичного, семестрового та річного) учнів, які будуть доступні кожному. Оптимізуйте та мінімізуйте кількість каналів зв’язку та платформ дистанційного навчання. А потім – обов’язково повідомте про це учнів та їхніх батьків заздалегідь або опублікуйте відповідну інформацію на сайті школи.

???? Не пізніше 15 червня оформіть всі свідоцтва про здобуття базової середньої освіти, свідоцтва досягнень і табелі та організуйте їх безпечну видачу. Для 1-8 та 10 класів – надішліть копії на електронні пошти з подальшим врученням оригіналу у вересні, для 9-класників – розробіть і затвердіть графіки видачі свідоцтв із дотриманням протиепідеміологічних вимог.

???? Побережіть себе, своїх учнів і колективи, утримайтесь від випускних вечорів та останніх дзвоників.

???? Обов’язково на початку нового навчального року проведіть вхідне оцінювання в 2-11 класах. Це вкрай потрібно, щоб діагностувати рівень засвоєння матеріалу учнями під час карантину.

І найважливіше, будьте здорові!



« повернутися до списку новин