Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

ПРОБНЕ ЗНО ВІДБУЛОСЯ З ДОТРИМАННЯМ УСІХ ПРОТИЕПІДЕМІЧНИХ ЗАХОДІВ

10 квітня 2021 року відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання. На тестування було зареєстровано понад 120 тисяч осіб. За оперативними даними, явка по Україні становила 93-95%. Остаточна інформація буде оприлюднена Українським центром оцінювання якості освіти.

Пробне ЗНО проходило організовано, з дотриманням усіх правил, процедур та вимог протиепідемічної безпеки: використання масок, дезінфекторів, збереження соціальної дистанції.

Пробне ЗНО відбулося в більшості регіонів України, крім м. Києва, Чернігівської та Миколаївської областей. Згідно з рішенням Українського центру оцінювання якості освіти, через припинення руху громадського транспорту, що унеможливлювало доїзд зареєстрованих учасників та педагогічних працівників, залучених до проведення зовнішнього незалежного оцінювання, пробне ЗНО в цих трьох регіонах перенесено на 24 квітня.

Зазначимо, що пробне тестування надає учасникам право на ознайомлення з процедурою основної сесії ЗНО.

За актуальною інформацією слідкуйте на офіційних ресурсах Міністерства освіти і науки України (сайтFacebook-сторінкаTelegram-канал), а також на сайті УЦОЯО.



« повернутися до списку новин