Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Не панікуємо, а розширюємо професійну майстерність

Не панікуємо, а розширюємо професійну майстерність

 

         Відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», з метою запобігання на території України коронавірусу та з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року Кабінет Міністрів України постановив запровадити з 12 березня 2020 року по 03 квітня 2020 року на усій території України карантин.

        Під час карантину заборонено відвідування закладів освіти її здобувачами. Сьогодні там організовано дистанційне навчання.

   Засновники закладів освіти – Великокопанівська сільська рада та відділ освіти Великокопанівської сільської ради, що реалізує державну політику в сфері освіти на території громади – ініціюють повне переведення на дистанційне навчання, що передбачає перебування вдома не лише учнів та вихованців, але й педагогічних працівників. Задля недопущення порушень стосовно умов оплати праці, просимо до кінця робочого дня 17 березня 2020 року надати списки педагогічних працівників від закладів повної загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти із зазначенням контактів (адреси електронної пошти та номери мобільних телефонів кожного педагогічного працівника), за якими, у разі необхідності, можна контактувати. Протягом робочого часу, встановленого відповідно до тарифікації, працівник зобов’язаний бути на зв’язку із адміністрацією закладів освіти та іншими органами управління освітою.

         Адміністрація закладів освіти працює у режимі повного робочого дня.

  Нагадуємо, що законодавством встановлено адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення правил карантину.

         Будьте здорові! Бережіть себе!



« повернутися до списку новин