Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Звітуємо перед громадою

Маємо лінгафонний кабінет

            У наш час ефективність навчання залежить не тільки від майстерності вчителя та змісту освітніх програм, але й від багатьох інших чинників, зокрема, від застосування сучасних методів та технічних засобів навчання. Сьогодення диктує нам свої умови, однією із яких є володіння декількома іноземними мовами.

            Великокопанівська сільська рада, яка є засновником закладів освіти, на жаль, не отримала від попередніх власників ні оновлених чи модернізованих класних кімнат, ні комп’ютерних класів у звичайному розумінні, ні комп’ютерних класів із спеціальним обладнанням комплексної звукової та проекційної апаратури.

            Люди – основна цінність громади. Маємо дбати про створення умов, аби усім жилося комфортно та сучасно. Та все ж таки, насамперед, маємо створити належні умови для того, аби підростаюче покоління Великокопанівської ОТГ мало можливості для здобуття якісної освіти.

            Здійснивши аналіз потреб закладів освіти у оновленні матеріально-технічної бази, одразу постало питання закупівлі обладнання для лінгафонного кабінету. Які його можливості?

По-перше, підвищення якості вивчення іноземних мов;

По-друге, забезпечення потреби учнів у сучасних освітніх матеріалах;

По-третє, розширення можливостей позаурочних видів роботи з іноземної мови;

По-четверте, створення можливостей для участі вчителів та учнів у міжнародних проектах з іноземних мов, семінарах та конференціях у режимі реального часу;

По-п’яте, створення умов для викладання цілої низки предметів іноземною мовою, проведення інтегрованих уроків;

По-шосте, створення належних умов  для подальшого успішного подолання випробування у формі ЗНО;

А ще – використання обладнання кабінету для впровадження STEM-освіти у школі.

            Відділом освіти Великокопанівської сільської ради здійснено закупівлю обладнання для лінгафонного кабінету Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Загальна вартість закупівель – 449310,00 грн. Чи багато це? Точно – не мало!

            Маємо упевненість, що реалізований проект буде корисним для учнів, педагогічного колективу, громади.

P.S. Найближчим часом планується придбання одномісних парт для лінгафонного класу, аби учням працювалося максимально комфортно.

 

 



« повернутися до списку новин