Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Звітуємо перед громадою

Надрукуй собі до уроку

З метою реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», покращення матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти Великокопанівської ОТГ, відповідно до наказу МОН від 13.02.2018 № 137 «Про затвердження примірного переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи», відділом освіти Великокопанівської сільської ради у 2019 році було придбано комп’ютерні принтери у кількості 16 одиниць (3 із них –кольорового друку), загальна сума придбання – 96 335,98 грн.

Сподіваємося, що придбання цієї техніки буде важливою та доречною допомогою у реалізації освітніх завдань.

Маємо деякі плани на майбутнє стосовно придбання 3D-принтерів, які забезпечують об’ємний друк. Робота із такими принтерами дуже цікава та нестандартна для учнів (та й небайдужих умільців – педагогів). Не можна просто натиснути кнопку «Надрукувати» і відразу отримати друк тривимірної моделі. Робота із 3D-принтером вимагає постійної концентрації, чіткого виставлення параметрів, але за цим – майбутнє!

Відділ освіти Великокопанівської сільської ради ініціює відкриття у закладах загальної середньої освіти Великокопанівської ОТГ гуртків моделювання.

Педагоги, готові попрацювати по-новому?

 

 



« повернутися до списку новин