Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

«Тато, мама, я - спортивна сім`я»

З метою формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, організації активного сімейного дозвілля, залучення сімей до рухової активності і занять фізичною культурою, зміцнення психологічних та емоційних стосунків в сім’ях шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей у Великокопанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів учителями фізичної культури Олексюком Б.П. та Дудкіним С.М. було проведено спортивне свято
У заході взяли участь команди 2-х дружніх родин з активною життєвою позицією, які міряли свої сили у спортивному єралаші, різноманітних вправах з м’ячами, гімнастичними палицями та іншим спортивним інвентарем. Кожен член команди змагався зі своїми суперниками на спритність, швидкість та рівновагуПереможці заходу визначалися за найменшим часом проходження дистанції. 
Переможцями стали: 
1 місце - сім`я Черкасових 
2 місце - сім`я Гуляєвих 
Треба відмітити, що змагання проходили в атмосфері спортивного свята, за великої підтримки вболівальників, а краща спортивна родина візьме участь в обласному фіналі змагань «Тато, мама, я - спортивна сім`я». 



« повернутися до списку новин