Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Педагогічна рада в закладі дошкільної освіти "Ягідка"на тему: «Взаємодія педагогічного колективу та батьків вихованців , щодо створення позитивного іміджу ДНЗ».

 28 лютого 2019 року у комунальному закладі «Дошкільний навчальний заклад ясла – садок «Ягідка» Великокопанівської ОТГ відбулася педагогічна рада  «Взаємодія педагогічного колективу та батьків вихованців , щодо створення  позитивного іміджу ДНЗ».

 

Директор закладу дошкільної освіти  Білобородько Л.І. наголосила на тому, що імідж дошкільного закладу - це цілісний образ, що складається з багатьох чинників. Над його створенням можуть працювати психологи, рекламісти, соціологи, хореографи, стилісти, візажисти, продюсери (але це – у майбутньому…). Тоді як у сучасних умовах - позитивний імідж впливає на ставлення громадськості, викликає повагу, позитивні емоції. При сприйнятті іміджу дошкільного закладу людина, у першу чергу, спирається на свій життєвий досвід, стереотипи, цінності і певні моральні принципи. Імідж - явище корпоративне, і його результат визначають всі члени колективу та батьківська громада, тому кожна людина  розуміє і розділяє відповідальність за реалізацію окремих складових іміджу, що знаходяться в його компетенції.

У своєму виступі вихователь - методист Григор'єва Р.О. розповіла  про пророблену роботу  з реалізації завдань, а саме:  було розроблено план заходів щодо формування бажаного (сприятливого, позитивного) іміджу ДНЗ, включаючи  роботу з педагогічними кадрами, батьками вихованців. Плановані заходи мали як теоретичний (підвищення рівня знань працівників у даному напрямку за допомогою консультацій, семінарів тощо), так і практичний характер (безпосередня діяльність щодо створення зовнішнього іміджу). Вихователі разом з головами батьківського комітету  презентували  колажі ефективних  шляхів   формування позитивного іміджу  закладу дошкільної освіти  в сучасних умовах, що будуть задовольняти не тільки потреби споживачів освітніх послуг, а й вирішувати державні завдання по модернізації освіти, формуванню інтелектуального освітнього простору, рівного доступу до якісної освіти. Наголошено було  на тому, що одним з провідних  напрямків  формування іміджу в ДНЗ є  покращення матеріально-технічного оснащення та розширення території садочка для зменшення наповнюваності груп.

Сподіваємося, що разом, спільними зусиллями ми зможемо досягнути плідних результатів на цьому шляху  та створити свій імідж нашого садочка.

 

 

 



« повернутися до списку новин