Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Майстер універсальних знань та оригінального мислення

Майстер універсальних знань та оригінального мислення

 

Традиційно щороку педагоги України мають можливість показати всій країні рівень професійної майстерності. Всеукраїнський конкурс «Учитель року» проводиться на виконання Указу Президента України від 29 червня 1995 року №489 «Про всеукраїнський конкурс «Учитель року», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 1995 року №638. З метою підвищення престижності професії вчителя, виявлення та підтримки талановитих педагогічних працівників Херсонщини, Департаментом освіти, науки та молоді ХОДА від 19.10.2019 р. видано наказ «Про проведення першого (зонального) та участь у другому (обласному) турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020» у номінаціях «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта», «Хімія».

            Педагоги Абрикосівського та Великокопанівського закладу загальної середньої освіти були учасниками цього конкурсу у попередні роки. Першовідкривач – Коцар Валентина Миколаївна – за ініціативи Костенко Валентини Дмитрівни, що на той час була заступником директора з виховної роботи, стала учасником конкурсу у номінації «Класний керівник». Пізніше педагоги випробовували свої сили у багатьох номінаціях, завойовували нагороди різного гатунку.

За час існування Великокопанівської ОТГ ще жодного разу не було ініціативи від педагогічних колективів взяти участь у конкурсі фахової майстерності. Приємно, що цьогоріч вчитель зарубіжної літератури Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кривошея Віталій Миколайович долучився до всеукраїнського конкурсу «Учитель року».

            Віталій Миколайович (без перебільшення!) – окраса педагогів нашої громади. За час роботи у Великокопанівській школі зарекомендував себе як відповідальний, досвідчений, та, найголовніше – творчий педагог, який розуміє мету і завдання своєї роботи, постійно перебуває у пошуку найсучасніших та найефективніших форм роботи. Кривошея В.М. добрий десяток років має вищу кваліфікаційну категорію та педагогічне звання «Учитель – методист». Вражає відповідальність педагога, в першу чергу, перед самим собою. Майстер літератури не ховається за спини інших, не пишається наробками десятирічної давнини, не вимагає технічних засобів навчання, аби мати можливість давати дітям якісні звання.

            У квітні 2019 року педагог вкотре атестувався на відповідність займаній посаді, присвоєній педагогічній категорії та педагогічному званню. Члени атестаційної комісії отримали справжню насолоду, коли Віталій Миколайович ділився власно створеними методичними посібниками, науковими статтями, презентував результати роботи із обдарованими та талановитими дітьми.

            У цьому році вчитель вирішив спробувати свої сили у конкурсі фахової майстерності. Нагадаємо, що Кривошея В.М. вдруге долучився до нього. Гола Пристань 3-4 грудня 2019 року приймала конкурсантів,  які змагалися у відборах «Майстер-клас» та «Урок». За результатами випробувань, Віталій Миколайович отримав Диплом лауреата.

            Ми вдячні Вам, Віталію Миколайовичу, що Ви створюєте позитивний імідж освітянської галузі Великокопанівської ОТГ. Вдячні, що маючи щорічні «вікна» та «двері» у розкладі, сьомі уроки у п’ятницю, Ви залишаєтеся у школі, яка стала стартом Вашої діяльності, даєте знання нашим дітям, власним прикладом закликаєте оптимістично сприймати світ, знаходите час для нелегкої роботи профспілкового лідера (окрема подяка за вересневу Спартакіаду), не забуваєте про тих педагогів, які були Вашими наставниками.

Бажаємо Миру, Процвітання,

Стабільності та Шанування.

А творчих злетів – увесь рік,

Здоров’я Вам на цілий вік.



« повернутися до списку новин