Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Заклади освіти чекають учнів та вихованців у рідних стінах

Спливають останні години літа. Вересень навіть не у віконце підглядає, а поважним господарем входить до закладів освіти, сповіщаючи, що учні та вихованці незабаром займуть весь простір.

20 серпня 2021 року комісією на чолі із начальником відділу освіти Великокопанівської сільської ради  Шушко Т.В., завершено остаточну перевірку закладів освіти громади з метою встановлення стану їх готовності до нового навчального року.

До складу комісії ввійшли представники Херсонської обласної ради, фахівці Олешківського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, голови профспілкових комітетів, депутати, працівники органів місцевого самоврядування.

Під час оглядів було перевірено стан проведення поточних та капітальних ремонтів будівель та приміщень, перевірялося нормативно-правове, матеріально-технічне забезпечення діяльності закладів, створення умов з охорони праці збереження життя і здоров’я учнівського та педагогічного колективів.

Особлива увага зверталася на дотримання протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину.

За результатами комісійних обстежень готовність закладів освіти до нового навчального року засвідчена в Акті готовності закладу освіти до нового навчального року.

Сподіваємося, що зусилля, докладені технічним та педагогічним персоналом, батьківська турбота, піклування органів місцевого самоврядування допоможуть нашим вихованцям та учням відчувати себе комфортно у закладах освіти.

 

 



« повернутися до списку новин