Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

ТРИВАЄ РЕЄСТРАЦІЯ НА КОНКУРС «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА»

До 7 березня 2022 року триває збір заявок на щорічний Національний конкурс «Благодійна Україна». Предметом конкурсу є обсяг діяльності номінанта за цей рік, відображений в конкурсній заявці.

Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій і практик.

Цьогоріч переможців визначатимуть в основних, індивідуальних і спеціальних номінаціях. У тому числі й колективної номінації «Благодійність в освіті та науці».

До індивідуальних належать номінації: Благодійник року, волонтер року, менеджер року у сфері доброчинності.

Також конкурсом передбачено три спеціальні номінації: 

  • Медіа і благодійність;
  • Допомога з-закордону;
  • Народний благодійник.

Для участі необхідно подати конкурсну заявку відповідної форми. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки та рекомендації, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проєкту.

Кожна конкурсна заява буде оцінена незалежною Національною експертною радою, до складу якої входять експерти з різних галузей. У номінаціях визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможець буде оголошений навесні 2022 року.



« повернутися до списку новин