Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Україна Шевченко

 13 березня 2019 року в приміщенні залу Великокопавнівської ЗОШ I-III ступенів  відбувся святковий захід  «Україна Шевченко» присвячений 205 річниці з дня народження великого поета, генія українського народу – Тараса Григоровича Шевченка. До масового заходу у школі було оформлено виставку дитячих робіт.

Ведучі концерту у віршованій формі розповідали про життя і творчість поета. Було прочитано вірші та уривки з поем Кобзаря.

  На свято були запрошені народний вокальний гурт «Чисті криниці» Великокопанівського Будинку культури та жіночий вокальний ансамбль «Мелодія душі», а  також вихованці старшої групи  дитячого садочка «Ягідка», які  прийшли з виступом, а саме: затанцювали танок та розповіли вірші  великого поета  Тараса Шевченка.

На завершення концерту народний вокальний гурт      «Чисті криниці» Великокопанівського Будинку культури заспівали «Боже великий  єдиний».

    

 

 

 

Такі концерти та творчі вечори на вшанування великого Кобзаря є згадуванням мудрого та живого слова, а головне, що учні-артисти сцени змогли донести поезію Т.Г. Шевченка до слухача.



« повернутися до списку новин