Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Ваша думка – важлива!


Не секрет, що останнім часом діяльність учнівського самоврядування лише умовно можна назвати «діяльністю» та «самоврядуванням». Пасивність сучасних учнів – справжня хвороба. Школярі молодшої школи, не говорячи про учнів–старшокласників, на перервах та у позаурочний час короткими фразами пліткують на теми, які почули від дорослих.

Для підвищення інформаційної культури учасників освітнього процесу закладів загальної середньої освіти відділ освіти Великокопанівської сільської ради має намір ініціювати придбання та створення шкільної радіостудії. Вважаємо, що робота зі створення шкільних радіопрограм допоможе виявити активних, талановитих, обдарованих дітей. Шкільне радіо тісно пов’язано із внутрішнім життям школи, з кожним класом, з окремими учнями. На нашу думку, радіостанція повинна стати творчим інтелектуальним центром суспільного життя школи, ефективним засобом організації шкільного товариства.

Із створенням радіостудії школярі зможуть розвивати комунікабельність, загальну ерудицію, рівень культури, виразність мови, дисципліну і відповідальність за доручену справу, когось, можливо, надихнуть до обрання професії журналіста, кореспондента, диктора.

Це думка наша. Питання до школярів, педагогічних працівників, батьків та тих, хто прагне змін на краще у закладах освіти: «А що із цього приводу думаєте Ви? Готові попрацювати?»



« повернутися до списку новин