Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Група короткотривалого перебування дітей

 

З 2  жовтня у с.  Великі Копані розпочала роботу  група короткотривалого перебування дітей дошкільного віку, які через брак місця не потрапили до старшої групи садочка. Всього відвідує групу 19  дітей с. Великі Копані. Освітній процес  дітям надає кваліфікований вчитель – Будиліна Оксана Олександрівна.

Група короткотривалого перебування дітей - ідеальна альтернатива для дошкільників, які не відвідують дитячий садок, але потребують спілкування, інтелектуального, творчого і фізичного розвитку.  Функціонування  групи з короткотривалим перебуванням дітей  забезпечить  їх право на здобуття дошкільної освіти та якісну підготовку до навчання у школі.   

У  короткотривалій групі   дитина має можливість зростати соціально та емоційно. Її здатність мислити, використовувати і розпізнавати мову, прекрасні моторні навички будуть розвиватися в процесі гри, мистецтва, руху і взаємодії з іншими людьми.

Найголовніше це те, що  дитина навчиться бути ефективним  вихованцем , розвиваючи і розширюючи свої комунікативні навички.

 



« повернутися до списку новин