Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Новини

Останні новини !

Інтегровані заняття з теми "Хто свою домівку має, той її і вихваляє"

Дата створення: 12:04 10.12.2018

Вихователі Черкова О.О., Логвиненко Т.О. та Крайнюкова Н.В. провели інтегровані заняття. Тема "Хто свою домівку має, той її і вихваляє". Мета: закріплювати знання дітей про їх права та обов*язки, виховувати бережливе ставлення до рідної домівки.

"Я і моє здоров'я"

Дата створення: 11:59 10.12.2018

Вихователь Григор'єва К.Ю. середньої групи "Соняшник". Тема "Я і моє здоров'я" Мета: закріпити уявлення дітей про їх права, зокрема, що кожна людина має право на медичне обслуговування та збереження здоров'я. Вихователь-методист Григор'єва Р.О.

інтегроване заняття "Мій дім - моя фортеця"

Дата створення: 11:55 10.12.2018

Підходить до завершення Всеукраїнський тиждень права. Вихователями всіх вікових груп ясла-садка "Ягідка", були проведенні інтегровані підсумкові заняття. Малієнко А.О. вихователь молодшої групи "Ромашка", провела інтегроване заняття "Мій дім - моя фортеця". Мета: закріплення знань дітей з їх правами на прикладах казок та за допомогою знаків-символів.

Інтегроване заняття на тему "Потреби і можливості моєї сім'ї"

Дата створення: 11:49 10.12.2018

Вихователем Григор'євою Р.О. проведено інтегроване заняття на тему "Потреби і можливості моєї сім'ї". Мета: формувати уявлення про потреби сім'ї; вчити на практиці користуватися правами з "Декларації"; допомогти дітям зрозуміти різницю між поняттями "хочу" і "треба"; учити виділяти першочергові потреби сім'ї.

"Нова казка про колобка"

Дата створення: 11:45 10.12.2018

Цікавим та змістовним було інтегроване заняття вихователя молодшої групи Малієнко А.О. на тему "Нова казка про колобка". Мета: поглиблювати знання дітей про правила людського співжиття, а саме: дисциплінованість, скромність, дотримання усталених норм культурної поведінки. Знайомити дітей із правами дитини, на основі статей Конвенції ООН.

Інтегроване заняття на тему "Хто здоровий - той сміється".

Дата створення: 11:42 10.12.2018

У ДНЗ "Ягідка" тиждень Права продовжується. Вихователь старшої групи Черкова О.О. провела інтегроване заняття на тему "Хто здоровий - той сміється".Метою якого було розширити знання дітей про те, що вони мають права на здоров'я та медичну допомогу.

Корекційне заняття "Пізнавальна сфера"

Дата створення: 11:32 10.12.2018

06 грудня практичний психолог Чорна І.О., провела корекційне заняття зі старшою групою "Грибочок" на тему "Пізнавальна сфера". Мета: розвивати мислення, мовлення, довільну увагу, дрібну моторику; вчити зосереджуватися на сприйнятті цілого, розподіляти та переключати увагу, аналізувати зовнішній вигляд, форма об'єкта, групувати предмети, розширювати словниковий запас, сприяти розвитку спостережливості, вольової регуляції, формувати вміння дотримуватися встановлених правил, позитивно-навчальна мотивація.

Корекційно-розвивальні вправи у середній групі "Соняшник"

Дата створення: 11:30 10.12.2018

03 грудня 2018 року практичний психолог Чорна І.О. провела у середній групі "Соняшник" корекційно-розвивальні вправи. Мета: розвивати мислення, увагу, мовлення, дрібну моторику рук; вчити зосереджуватися на сприйняття цілого, формувати позитивну навчальну мотивацію,вміння дотримуватися встановлених правил; сприяти розвитку рухової пам'яті, мовленню.

" Хоч дитина я мала, але маю вже права"

Дата створення: 14:02 04.12.2018

В ясла-садку "Пурпурова квітка" з 3 по 7 грудня проводиться Тиждень права. Вихователь Герасимчук Г.І. розпочала тематичний тиждень інтегрованим заняттям, метою якого було ознайомити та закріпити знання дітей про права дитини, а також дати поняття про обов'язки.

"Земля - наш спільний дім"

Дата створення: 11:17 04.12.2018

Вихователь середньої групи "Соняшник" Григор'єва К.Ю. провела інтегроване заняття на тему (усі діти незалежно від кольору шкіри, мови, статті мають рівні права).