Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Переможців визначено!

   Відділом освіти Великокопанівської сільської ради до Дня української писенності та мови було оголошено конкурс серед закладів освіти Великокопанівської ОТГ, загальною метою якого є забезпечення поінформованості та обізнаності жителів громади стосовно реалізації освіти та виховання підростаючого покоління.

   Почесне звання переможця у цьому році здобув Великокопанівський заклад дошкільної освіти ясла-садок "Ягідка" Великокопанівської сільської ради.

   Відділ освіти дякує закладу, що діти здорові (медичний працівник - молодець!); талановиті (музичний керівник - майстер своєї справи!); нагодовані (завдяки працівникам харчоблоку!); фізично розвинені (фізрук - беззаперечний майстер!); перебувають у закладі з належними санітарними умовами та мають зони відпочинку і естетичної насолоди(технічні працівники ініціативні та відповідальні!); творчі та самостійні (вихователі та помічники - приклад для вихованців!). Особлива подяка директору Білобородько Л.І., яка вкладає свою душу для процвітання закладу.

   Про це все ми дізналися із публікацій, створених працівниками ДНЗ.

   За проханням переможця у номінації "Уважний читач", не оголошуємо його прізвища. Адміністратори сторінки ФБ (як і адміністрація закладу освіти, стосовно якої і було опубліковано коментар), критичні зауваження на свою адресу не сприймають, бо тішаться тільки мільйонами сердець та плескаючими долоньками.



« повернутися до списку новин