Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Обласні змагання з шахів серед працівників освіти - членів Профспілки

08 лютого 2019 року в місті Херсоні на базі Херсонського державного університету відбулися обласні змагання з шахів серед працівників освіти - членів Профспілки працівників освіти і науки України - відповідно до Положення про проведення обласної Спартакіади та в рамках Регламенту проведення Всеукраїнських змагань з шахів, затверджених постановою президії обкому №24 від 25.01.2019 року та бюро ЦК Профспілки від 18.01.2019 р. № Бр-364
Мета: пропаганда здорового способу життя, залучення освітян до активної спортивної діяльності, сприяння їх інтелектуальному розвитку, підвищенню трудової та творчої активності, розвитку фізичної культури та спорту в освітянському середовищі, організації змістовного відпочинку та дозвілля.
Взяли участь у змаганнях з шахів Лобода Ю.В. та Щевич С.С. члени первинної профспілкової організації Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які в наполегливій боротьбі посіли V місце.
Вітаємо учасників та бажаємо майбутніх успіхів!
Своїми враженнями від заходу поділилися учасники змагань: 
Юлія Валеріївна: «Шахи для мене – це мистецтво, хоч їх і вважають спортом. Точніше, це інтелектуальне мистецтво. В шахи я граю з дитинства»,
Сергій Сергійович: «Для мене шахи – це спорт, в якому я розвиваю свої тактичні здібності, вчуся розуміти, чим можна пожертвувати, а що потрібно зберегти.»



« повернутися до списку новин