Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Другого вересня у закладах загальної середньої освіти Великокопанівської ОТГ   пролунав перший дзвоник, який ознаменував початок нових знань, новий 2019-2020 навчальний рік.

В цьому навчальному році в Великокопанівській ОТГ  свої двері відкриють дві  загальноосвітні школи: Великокопанівська та Абрикосівська загальноосвітня школи І-ІІІ ступенів.  За парти в шкільних класах сядуть біля 900 учнів, а до 1 класу підуть 89  дівчаток  та хлопчиків.

Багато гостей завітало цього дня до Великокопанівській та Абрикосівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вітальні слова та найкращі побажання адресувалися насамперед учням наших гарних  шкіл.

До школярів у цей день звернулися представники місцевої  влади в особі голови Великокопанівської сільської ради Костенко В.Д., начальника відділу освіти Великокопанівської сільської ради Шушко Т.В., заступника голови Олешківської районної ради Буганова К.М. та спеціаліста відділу освіти Великокопанівської сільської ради Дудкіної В.В., які завітали на свято з подарунками, поздоровили дітей з Днем знань та побажали їм успіхів в навчанні, високих досягнень, гарного настрою, чудових вражень, миру та злагоди у шкільній родині.

Гості   висловили   також доброзичливі слова подяки за щоденну напружену працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян.

На святковій лінійці дипломами відділу освіти Великокопанівської сільської ради за здобуті призові місця на ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіадах з базових дисциплін  нагороджені учні закладів загальної середньої освіти Великокопанівської ОТГ.  

Великокопанівська ЗОШ І-ІІІ ступенів:

  1. Костіна Юлія Олексіївна (10 клас) - ІІІ місце з біології, ІІІ місце з хімії;

  2. Самойлова Олена Володимирівна (11 клас) – ІІІ місце з біології;

  3. Самойлов Максим Олегович (9 клас)  ІІІ місце з інформаційних технологій;

  4. Хоменко Анастасія Вадимівна (11 клас) – ІІІ місце з інформаційних технологій, ІІІ місце з англійської мови;

  5. Гуляєва Дар’я Юріївна  (9 клас) – ІІІ місце з англійської мови;

  6. Мухіна Альбіна Юріївна  (10 клас) – ІІІ місце з англійської мови, ІІІ місце з правознавства;

  7. Охременко Максим Геннадійович (10 клас) –  ІІ місце з англійської мови;

  8.  Війтик Маргарита Миколаївна (11 клас) – ІІ місце з англійської мови;

  9. Нікітін Леонід Олексійович  (10 клас) – І місце з трудового навчання;

  10. Макаров Дмитро Олександрович (10 клас) – ІІ місце з трудового навчання;

  11. Абисова Еліна Василівна (8 клас) – ІІІ місце з хімії.

Абрикосівська ЗОШ І-ІІІ ступенів:

  1. Лящук Маргарита Володимирівна (11 клас) –  ІІ місце з історії.

Щороку ми  відзначаємо свято Першого дзвоника. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди. Адже наші діти – то майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане ласкаве слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців. 

Свято промайнуло швидко, яскраво й урочисто!

Попереду не проста, але цікава робота – це навчання. І кожен з учасників цього процесу має працювати на совість, адже саме від цього залежить наше майбутнє.

Вітаємо всіх із початком вдалого підйому сходинками знань і бажаємо нових досягнень і перемог!



« повернутися до списку новин