Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

НОВИЙ ДАХ ДЛЯ ШКОЛИ

Заклад загальної середньої освіти с.Великі Копані має майже 43-річну історію, та паралельно з нею -  існують  свої проблеми. Однією з найболючіших  є стан даху закладу освіти.  І це не дивно, адже через недостатнє фінансування впродовж багатьох років ремонт даху школи  здійснювався далеко не в повному обсязі.

Про атмосферу і затишок у школі  дбають батьки, технічні та педагогічні працівники, а от ремонт даху, який геть прогнив, закладу не по кишені. Впродовж років частина даху Великокопанівської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів залишалась невідремонтованою, протікала, завдала збитків.

Та нарешті цьогоріч це питання вдалось вирішити  –   заклад загальної середньої освіти  таки отримає новий сучасний, а головне, сподіваємося,  надійний дах.

Дякуючи місцевій владі, котра неодноразово порушувала питання капітального ремонту даху,   громада отримала підтримку від заступника голови Херсонської обласної державної адміністрації,  депутата  Херсонської обласної ради Євгена Рищука, який пролобіював виділення коштів на заявлені потреби.

У лютому 2019 р. за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам  на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій буде проведено реконструкцію даху Великокопанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.  Дах планують покрити металопрофілем. 

Сподіваємося на розуміння та підтримку з боку всіх, хто причетний до освітнього простору: дітей, педагогів, технічних працівників, батьків, адже, можливо, ремонтні роботи проходять не в зовсім зручний час – час навчання – але бажання перебувати у сучасній школі, повинно перебороти егоїзм декількаденних незручностей. 

На капітальний ремонт покрівлі у загальноосвітній школі I - IIІ ступенів с.В.Копані на сьогоднішній день  вже  виділено першу частину коштів  у сумі 899 000 грн.  Згодом буде профінансовано й другу частину  необхідної суми, і згаданий  об’єкт буде повністю завершений. Кошти зайдуть до громади протягом 2019 року.

 Попереду ще не одна довга зима, однак ні сніги, ні дощі школі вже будуть не страшні. А теплу атмосферу у закладі педагоги забезпечать вже власними силами.



« повернутися до списку новин