Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

МОН ПРОПОНУЄ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТ НАКАЗУ МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ «ДЕЯКІ ПИТАННЯ ЗДІЙСНЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У СФЕРІ ОСВІТИ»

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проєкт наказу Міністерства освіти і науки України «Деякі питання здійснення інноваційної діяльності у сфері освіти».

Положення про порядок здійснення інноваційної діяльності у сфері освіти

Аналіз регуляторного впливу

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі освіти, педагогічні та науково-педагогічні працівники працівники, заклади освіти.

Можливі наслідки реалізації проєкту акта для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: нормативно-правове врегулювання інноваційної діяльності у сфері освіти у закладах дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), позашкільної освіти, підвищення якості освіти, цифровізація освітнього процесу.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймаються у формі порівняльної таблиці до 21 лютого 2022 року на електронні адреси: vchyte1@іmzo.gov.ua або svkirilenko1107@ukr.net Кириленко Світлана Володимирівна начальник відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи (ДНУ «ІМЗО»).

Контактна особа для надання консультацій: Палій Алла Миколаївна, методист сектору експериментальної педагогіки відділу інноваційної діяльності та дослідно-експериментальної роботи (ДНУ «ІМЗО»), тел. (044) 248 18 12, моб. тел. (050) 935 25 62.

Результати обговорення будуть розміщені на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.



« повернутися до списку новин