Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад

   Великокопанівська сільська рада  оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

  1. Директора Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів Великокопанівської сільської ради Олешківського району Херсонської області.

  2. Директора Абрикосівської ЗОШ I-III ступенів Великокопанівської сільської ради Олешківського району Херсонської області.

   Найменування і місцезнаходження закладів освіти

  1. Великокопанівська загальноосвітня школа I-III ступенів Великокопанівської сільської ради Олешківського району Херсонської області; вул. Андреєва,16 , с. Великі Копані, Олешківський район, Херсонська область.

  2. Абрикосівська загальноосвітня щкола I-III ступенів Великокопанівської сільської ради Олешківського району Херсонської області; вул.. Центральна,3 с-ще Абрикосівка, Олешківський район, Херсонська область.

   Найменування посади та умови оплати праці – директор закладу загальної середньої освіти. Посадовий оклад, надбавки та премії  встановлюються згідно з контрактом, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників  на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»; наказу МОН від 26.09.2005 №557 «Про  впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ»; Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 15.04.1993 р. №102 (зі змінами та доповненнями).

   Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу освіти – керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту  ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років , організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоровя, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір  та визнана переможцем.

   Перелік документів для участі у конкурсі. Для участі у конкурсі подаються такі документи: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу); копія паспорта громадянина України, копія документа про вищу освіту (із додатком, що є його невідємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою; копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково - педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання ; довідка про відсутність судимості; довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду; мотиваційний лист, складений у довільній формі. Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

   Дата та місце початку конкурсного відбору, етапи його проведення та тривалість. Конкурсний відбір проводитиметься поетапно: подання претендентами документів, що підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам. Протягом п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі в конкурсі конкурсна комісія: перевіряє подані документи щодо відповідності установленим вимогам; приймає рішення про допущення та / або недопущення до участі в конкурсі; оприлюднює на офіційному веб сайті засновника перелік осіб, допущених до участі в конкурсному відборі; організовує та забезпечує ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої  освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування такого закладу; 10 червня 2021 року у приміщенні Великокопанівської сільської ради (с. Великі Копані, вул. Карла Маркса, 79) відбудеться конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора Абрикосівської ЗОШ I-III ступенів Великокопанівської сільської ради Олешківського району Херсонської області; 11 червня 2021 року  у приміщенні Великокопанівської сільської ради (с. Великі Копані, вул. Карла Маркса, 79) відбудеться конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора Великокопанівської ЗОШ I-III ступенів Великокопанівської сільської ради Олешківського району Херсонської області - перевірка знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, антикорупційного законодавства, Конституції України; перевірка професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Протягом двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору - оприлюднення результатів конкурсного відбору на офіційному веб сайті.

Укладання трудового договору(контракту) з переможцем конкурсу, підписання наказу про призначення на посаду директора закладу освіти -протягом трьох робочих днів з дня оприлюднення рішення. 

   Прізвище, імя,  дата прийому документів, номер телефону, адреса, адреса електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі:  начальник  відділу освіти   Великокопанівської сільської ради Шушко Тетяна   з 29.04.2021 р. по 26.05.2021 р.  за адресою: с. Великі Копані, вул.. Карла Маркса, 58-А/2; (0552)48-5-19; osvita_kopani@ukr.net



« повернутися до списку новин