Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Загальні збори в Абрикосівському ДНЗ "Пурпурова квітка"

11 лютого 2019 року в Абрикосівському  дошкільному закладі ясла-садок «Пурпурова квітка» відбулися загальні батьківські збори . На збори завітали гості, а саме: голова сільської ради Костенко В.Д., начальник відділу освіти Великокопанівської сільської ради  Шушко Т.В., секретар сільської ради Кіндра О.І., директор КП "Великокопанівське" Самойлова Л.О., бухгалтер Крайнюкова А.М., спеціаліст першої категорії відділу освіти Внук О.Д.,інспектор з охорони правопорядку Кудревська Н.В. На зборах заслухали директора ДНЗ «Пурпурова квітка» про підсумки роботи  садочка за перше півріччя. Шараєва Т.О. наголосила на тому, що дошкільне дитинство - це особливий і самодостатній період розвитку у житті кожної людини, під час якого вона набуває певного досвіду і готується до зміни соціального статусу. І лише від дорослих залежить, щоб ця зміна відбулася природно і безболісно. Педагогічний  колектив спрямовує своє зусилля на всебічний розвиток кожної дитини, становлення її особистості, формування образу власного Я, що ґрунтується на набутих ціннісних орієнтаціях.

Медична сестра проінформувала батьків про організацію харчування та медичного обслуговування в дошкільному закладі. Голова сільської ради Валентина Дмитрівна розповіла про глобальні проблеми  садочка та села. Було наголошено на тому, що для покращення роботи садочка потрібно, щоб  діти систематично відвідували садочок, вчасно проходила проплата за садочок. 
Секретар сільської ради Олена Іванівна Кіндра  свою увагу  звернула  на видачі грошової допомоги місцевим мешканцям.Інспектор з охорони правопорядку Кудревська Н.В повідомила, що на території Великокопанівської ОТГ буде проходити  перевірка  санітарного стану прилеглої до дворів території. Хотілося б наголосити на тому, що збори пройшли у дружній атмосфері.
 



« повернутися до списку новин