Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Ремонт Абрикосівського ДНЗ ясла-садка "Пурпурова квітка" Великокопанівської сільської ради

Не рік, не два, а вже багато літ 

Сюди щоранку діти поспішають,

    І на порозі цього дому їх

І няні, й вихователі зустрічають.

 

В Абрикосівському  дошкільному  навчальному закладі ясла-садку «Пурпурова квітка» з липня по жовтень  2019 року за сприяння Великокопанівської сільської ради та відділу освіти Великокопанівської сільської ради, проводився капітальний ремонт водомережі та каналізації.

По садочку повністю замінено водопровідні труби на сучасні пластикові, які відповідають санітарним вимогам, в умивальних кімнатах, відповідно до нових будівельних норм та правил утримання дошкільних закладів, встановлені  дитячі умивальники, душеві піддони в туалетних кімнатах – дитячі унітази та перегородки між ними. У кожній групі, на кухні та в приміщенні пральні  встановлені бойлери для нагріву води, що дає можливість безперебійної подачі гарячої води. В пральній, відповідно до нових будівельних норм, встановлена перегородка, для того щоб не перетинався потік чистої та брудної білизни.

На харчоблоці встановлено умивальник для миття рук персоналу кухні, облаштовано салатний цех – встановлено мийку та розробний стіл. По ясла-садку замінено сантехніку, встановлені нові мийки для миття посуду, по групам та на харчоблоці, та повністю замінена система каналізації. 

Абрикосівський дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Пурпурова квітка»  Великокопанівської сільської ради 21 жовтня 2019року  розпочне прийом дітей.

Тут двері для гостейзавжди відкриті,

Хто завітає, той не буде жалкувать.

Зустрінуть щиро вас усі: 

дорослі й діти

В садку «Пурпурова квітка» на» 5»!

 

 



« повернутися до списку новин