Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Вибір професії — вибір життєвого шляху

Вибір професії — це велика відповідальність: перед батьками, перед суспільством  та найголовніше — перед собою. Відповідальність перед собою, мабуть, найважливіша, і полягає в тому, щоб обрати саме свій шлях і ним іти. Бо тільки сама людина може побачити до чого в неї більший хист, чого прагне серце. Кожен відчуває, що йому легше «дається» і, отже, чому зможе присвятити життя. І тут найважливіше — не схибити.

Визначитись із майбутніми спеціалізаціями та детально довідатись про особливості навчання на День відкритих дверей до Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв, що у місті Миколаєві, 19 квітня 2019 р. завітали 11-ки Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступеніів , класні керівники  Олексюк О.А. та Кривошея В.М. спільно з гідами університету провели захоплюючу подорож навчальним закладом.

За допомогою мультимедійних технологій, креативні, творчі студенти та викладачі  закладу ознайомили випускників з такими спеціальностями:

• режисура масових свят, культуроголія, організація дозвіллєвої діяльності та рекреації;

• хореографія;

• готельно-ресторанна справа;

• документознавство, менеджмент органів Державної влади та місцевого самоврядування;

• інформаційна, бібліотечна та архівна справа, менеджмент бібліотечно-інформаційної діяльності;

• міжнародний туризм;

• дизайн одягу, дизайн середовища, графічний дизайн, дизайн зачісок та стилю.

• музичне мистецтво

По завершенню студенти факультетів «Хореографія» та «Музичне мистецтво» підготували яскравий концерт, який не залишив нікого байдужим.

Завершився День відкритих дверей зустріччю майбутніх абітурієнтів з директором Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв, яка гостинно запросила старшокласників до навчання у закладі.

Щиро вдячні за такий теплий, щирий прийом та сподіваємось, що хтось із майбутніх випускників знайшов для себе спеціальність до душі та для розвитку своїх творчих здібностей.

Класні керівники: Олексюк О.А. та Кривошея В.М.



« повернутися до списку новин