Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Садок двері відчиняє - діток радісно вітає

Перше вересня  – урочистий та хвилюючий день у житті кожної людини. Це День знань, який завжди відрізняється  яскравістю вражень і переживань, новими надіями і несподіваними зустрічами. Вересень – початок навчального року не тільки в школах, але й у дошкільних навчальних закладах. 1 вересня – світлий і радісний день, коли природа одягається в яскраве осіннє вбрання. У дитячому садку в цей день красиво і урочисто, усе прикрашено повітряними кульками, гірляндами квітів, різнокольоровими прапорцями.

Ще в серпні колектив дитячого садочка починає підготовку до цього дня. Треба продумати сценарій, вибрати ведучого, підготувати  місце для проведення свята. День знань у ДНЗ повинен пройти цікаво для всіх вікових категорій та груп. Заздалегідь готуються і вихователі, і діти, і батьки. Свято є свято, і на ньому повинно бути радісно і цікаво. Цього року вересень теплий, привітний дозволив провести свято на подвір’ї дитячого садка.І щоб це свято стало незабутній для дітей,  дошкільного навчального закладу ясла-садок  «Ягідка» , працівники  влаштували  першу зустріч під назвою  "Садок двері відчиняє - діток радісно вітає" . Свято пройшло в грайливій, легкій манері. Казкові герої  запрошували діточок до гри, проводили естафети та спостерігали за  кмітливістю дітей.

 З нагоди дня знань вітаю усіх з початком освітнього процесу. Бажаю міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони це сила!

                                                                               Спеціаліст відділу освіти  Внук О.Д.



« повернутися до списку новин