Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Створюємо комфортні умови для навчання

            Шкільні меблі є невід’ємною частиною освітнього процесу. Колись вони були всі однакові. Ніхто не замислювався про те, наскільки вони зручні, функціональні і практичні. Сьогодні переглядаються вимоги до шкільних меблів, адже більшу половину дня школярі проводять у закладі освіти, а отримання знань у некомфортних умовах призводить до проблем із здоров’ям.

         Із середини березня заклади загальної середньої освіти, на жаль, із гомінливого вулика перетворилися на зону повної тиші. Ми з нетерпінням чекаємо на повернення наших школярів до осередків отримання знань.

         Цей час, упевнені, не за горами. Задля створення комфортних умов навчання Великокопанівською сільською радою спільно із відділом освіти Великокопанівської сільської ради закуплено шкільні меблі для Великокопанівського та Абрикосівського закладів повної загальної середньої освіти. Парти та стільці, які можна регулювати по висоті, комплекти меблів для першокласників, комп’ютерні столи, учительські столи і стільці – придбання, здійсненні у квітні 2020 року. Найближчим часом буде здійснено заміну меблів у комп’ютерних класах (для занять з інформатики, іноземної мови) та обладнано новий комп’ютерний клас для учнів початкової школи у закладі повної загальної освіти с. Великі Копані.



« повернутися до списку новин