Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Новини

Останні новини !

До ДНЗ "Пурпурова квітка" завітав у гості Святий Миколай

Дата створення: 09:28 19.12.2018

Є на світі свят багато Урочистих, визначних, Але Миколая свято Найприємніше із них. Миколай святий — не казка, Це не Дід Мороз, о ні. Миколайчику, будь ласка, Ти приходь до мене в сні.

День Святого Миколая в ДНЗ "Ягідка"

Дата створення: 11:40 18.12.2018

З Днем Святого Миколая! Немає різниці, дитина Ви чи доросла людина. Для всіх нас, це свято на яке ми дуже чекаємо. Хочеться побажати, щоб кожному Святий Миколай приніс той подарунок, який кожен з нас найбільше бажає. Комусь цукерки, комусь мандаринки, комусь приємний поцілунок, а той другу половинку, комусь просто посмішку і хороше слово.Вірте у це свято, вірте у чудо. Нехай в ваших серцях завжди горить вогник радості і щастя! Гарного і веселого Вам свята!  З таким веселим настроєм пройшло свято під керівництвом муз.керівника Задніпряної Л.М. та вихователів середньої й старшої групи Григор'євої Р.О., Крайнюкової Н.В.

тренінг "Конфлікт"

Дата створення: 12:07 14.12.2018

14 грудня 2018 року у ДНЗ "Ягідка" було планове відключення світла. Але колектив не марнує час на дрібниці. Практичний психолог Чорна І.О. та вихователь-методист Григор'єва Р.О. провели тренінг "Конфлікт". Мета: активне ставлення до "Я-образу". Створення об'єктивної самооцінки. Адекватного, "розуміючого" ставлення до інших. Досягнення можливостей доброзичливого ставлення до інших, і можливості сприймати помилки іншої людини, як специфіки поведінки. Розуміння конфліктної ситуації - як норми людського життя.

Заняття із старшою групою "Іжачок" на тему "Країна творчості"

Дата створення: 12:01 14.12.2018

Практичний психолог Чорна І.О. провела заняття із старшою групою "Іжачок" на тему "Країна творчості". Мета: створити розвиток творчих здібностей та обдарованості дітей старшого дошкільного віку, створити позитивний емоційний настрій, умови (психологічні та фізичні) для розкриття можливостей кожної дитини.

Cпортивна розвага між середніми групами "Мій веселий дзвінкий м'яч".

Дата створення: 11:56 14.12.2018

Незважаючи на несприятливі погодні умови колектив ДНЗ "Ягідка" залишається веселим, талановитим, ініціативним та відповідальним. Створюють усі умови для комфортного перебування дітей у садку. Інструктор з фізкультури Самсонова Л.Г. разом із вихователями провели спортивну розвагу між середніми групами "Мій веселий дзвінкий м'яч". Мета: розвивати елементарні рухові дії, мотивувати до виконання фізичних вправ з позитивно-емоційним настроєм, закріпити варіативність вправ з м'ячем.

інтегроване заняття "Куля. Сніговик-сніговик"

Дата створення: 11:51 14.12.2018

Цікаве інтегроване заняття "Куля. Сніговик-сніговик" провела вихователь молодшої групи Малієнко А.О. Мета: знайомство дітей з кулею, обстеження фігури дотиково-руховим і зоровим способом.

День пам'яті Олексія Болдирєва у Великокопанівської ЗОШ

Дата створення: 15:45 11.12.2018

День 9 грудня 2015 року для жителів села Великі Копані став назавжди історичним. У цей день загинув наш герой - Олексій Болдирєв. Щоб пам'ять залишалася в серцях, кожного року учні Великокопанівської ЗОШ  збираються біля меморіальної дошки й відвідують могилу, щоб вшанувати його пам'ять.

Навчання з написання проектів

Дата створення: 15:28 10.12.2018

Учні Великокопанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів почали, ці знання знадобляться їм для подачі проектних заявок на конкурс, оголошений сільською радою.

Майстер - клас "Родина Сніговичків"

Дата створення: 15:05 10.12.2018

10 грудня о 13:30 керівником творчої групи Григор'євою К.Ю. був проведений майстер - клас на тему "Родина Сніговичків". Мета : заохочувати вихователів та старшу медичну сестру до створення паперових конструкцій шляхом використання схеми геометричних згинів і складок; привернути увагу до новорічних свят; розвивати творчі здібності. Вихователь - методист Григор'єва Р.О.