Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Новини

Останні новини !

Конструювання з кубиків "Наш дитячий садок"

Дата створення: 11:10 04.12.2018

В ДНЗ "Ягідка" розпочався Всеукраїнський тиждень права, з 03 грудня по 07 грудня 2018 року, цікавим інтегрованим заняттям на тему: "Чого навчають у дитячому садку" (право на освіту).

День боротьби зі СНІДом в Абрикосівській ЗОШ

Дата створення: 08:39 04.12.2018

30 грудня в Абрикосівській ЗОШ відбувся захід, приурочений Всесвітньому Дню боротьби зі СНІДом. Діти поповнили знання про історію виникнення захворювання, як передається й не передається небезпечний вірус імунодефіциту людини,взяли участь у обговоренні питань профілактики захворювання,переглянули відеоролик про об'єднання всього світу навколо цієї проблеми.

Педагогічна рада в ДНЗ "Ягідка"

Дата створення: 12:27 03.12.2018

29 листопада 2018 року в музичній залі була проведена педагогічна рада в ДНЗ "Ягідка" Тема: "Організація театралізованої діяльності дітей дошкільного віку для розвитку креативних здібностей і виховання морально-естетичних почуттів" Мета: визначити рівень знань педагогів з питань організації та проведення з дітьми театралізованих ігор, активізувати їх творчий потенціал, спонукати знаходити рішення в нестандартних ситуаціях, робити власні висновки, переосмислюючі отриману інформацію; надати конкретні практичні поради для вдосконалення процесу розвитку дітей засобами театралізованої діяльності Форма проведення: творча гра педагогів Девіз: «Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнку, фантазії, творчості»  В.Сухомлинський Під час пед.ради було використана гра - "У королівстві Театралізованої гри". Педагогам заздалегідь повідомила вихователь-методист - Руслана Олегівна, що на засідання вони мають прийти з іграшкою-персонажем, якого обирають на власний розсуд та в образ якого перевтілюються. Вихователь-методист - ведучий гри - виступає в ролі чарівника. Гра переходить на виконання різних вправ:  - вправа - знайомство; - вправа - "Палаци"(на виявлення самооцінки); - гра "Підводні рифи" (проблемні ситуації); - вправа "Емоції"(учасники гри мають вимовити фразу "Мені подобається театралізована діяльність..."); - творча робота за картиною(розглянути її в стилі абстракціоналізму та скласти творчу міні-розповідь). Підбиття підсумків гри - вправа "Нові ідеї, мрії, запитання"(папірці різного кольору: сині-у формі хмаринки, червоні-у формі зірочки, жовті-у формі вогника необхідно висловити свої враження) -  на жовтому - найважливіший момент для себе,  на червоному- має бути втілене в життя, на синьому - над чим слід попрацювати, чого навчитися. Таким чином, у ході впровадження в освітянський процес театралізованої діяльності педагоги закладу постійно створюють умови для розвитку творчої активності дітей, заохочують їх до театралізованої культури. Дякуємо всім учасникам освітнього процесу, які створюють умови для дітей в театралізованій діяльності. Вихователь-методист - Григор'єва Р.О, Директор ДНЗ - Білобородько Л.І.

інтегроване заняття "Рибка шукає друзів"

Дата створення: 13:45 29.11.2018

13 листопада вихователь Костіна Г.А. (вихователь ясельної групи) провела інтегроване заняття "Рибка шукає друзів"

Футбол

Дата створення: 16:26 09.11.2018

В Абрикосівській ЗОШ I - III ступенів діє гурток "Футбол " ( кер. Калинич І.І.) З юними футболістами проводяться тренування двічі на тиждень. Іван Іванович провів з дітьми пробіг до лісу з метою здруження колективу,зміцнення здоров'я, фізичного загартуваня