Відділ Освіти Великокопанівської Сільської Ради Олешківського Району Херсонської Області

Новини

Останні новини !

Обстеження дітей практичним психологом Чорною І.О.

Дата створення: 13:53 11.02.2019

Практичним психологом Чорною І.О. проводились індивідуальні діагностичні обстеження рівня тривожності дітей і схильності до неврозу. Мета: оцінити емоційний стан дитини, його зв'язок із поведінковими реакціями та визначити рівень тривожності дитини.

Цікаве заняття вчителя-логопеда в ДНЗ "Ягідка"

Дата створення: 13:49 11.02.2019

Вчитель-логопед, Овсієнко Є.Е., проводить цікаві та активні артикуляційні гімнастики та дихальні вправи. Мета: розвиток рухливості органів мовленнєвого апарату, відпрацювання правильних, повноцінних рухів артикуляційних органів необхідних для правильної вимови звуків. 

НОВИЙ ДАХ ДЛЯ ШКОЛИ

Дата створення: 08:12 11.02.2019

Заклад загальної середньої освіти с.Великі Копані має майже 43-річну історію, та паралельно з нею -  існують  свої проблеми. Однією з найболючіших  є стан даху закладу освіти.  І це не дивно, адже через недостатнє фінансування впродовж багатьох років ремонт даху школи  здійснювався далеко не в повному обсязі.

Зроби сам свій вибір

Дата створення: 12:51 07.02.2019

Ким стати? Це питання задавало, задає і буде задавати буквально кожен учень школи без винятку. Про шляхи вибору професії 9 лютого з учнями 11-Б класу проведено годину профорієнтації. Учні познайомилися з системою навчання професійних ліцеїв, ВНЗ І-ІІ та ІІІ-ІV рівнів акредитації м. Херсона , з професіями, які вони готовлять, з організацією прийому та навчання. В ході бесіди з’ясувалося, що знають учні про професії, що вони самі бажали пізнати. На захід був запрошений Вітовецький Олександр ,випускник нашої школи 2017 року. Тепер він курсант 2 курсу Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ . В закладі здійснюється підготовка фахівців освітнього рівня «бакалавр» за напрямами «Право» та «Правоохоронна діяльність», а також можна отримати професійну технічну освіту з професії “Поліцейський”. Олександр розповів учням про навчання, навчальний процес, самопідготовку, участь курсантів та студентів у науковій роботі та заняттях у спортивних секціях. Поділився своїми враженнями від святкування Дня знань та складання новобранцями Присяги працівника поліції на вірність українському народові. Традиційно захід пройшов у дружній атмосфері, діти уважно слухали , ставили запитання, щиро дякували за отриману корисну інформацію. Учень 11-Б класу Аксентієв Віктор зробив уже для себе вибір і буде вступати до цього відомчого навчального закладу. Побажаємо Олександру , молодому правоохоронцю, міцного здоров’я, миру, творчої наснаги, успіхів у навчанні та службі на благо Українського народу! Нашим випускникам бажаємо зроби свій правильний вибір у житті !

Cвято "Подорож до країни Здоров'я"

Дата створення: 14:15 05.02.2019

Відповідно до річного плану в дошкільному закладі 05.02.2019 року проведенно спортивне свято "Подорож до країни Здоров'я". Мета : формувати в дітей практичні знання і навички , спрямовані на зміцнення і збереження здоров'я ; ознайомити із різними нетрадиційними методами оздоровлення. Є один рецепт у світі - Він підходить усім дітям: Якщо будеш спорт любити, Зможеш років сто прожити

Інтегроване заняття "Зимуючі птахи"

Дата створення: 14:10 01.02.2019

В цікавій формі провела вихователь Логвиненко Т.О. інтегроване заняття в середній групі "Капітошка" розвиток мовлення + малювання на тему "Зимуючі птахи", з метою виховання дбайливого ставлення до зимуючих птахів.

"В здоровому тілі здоровий дух"

Дата створення: 14:03 01.02.2019

01 лютого 2019 року вихователі старших груп Черкова О.О. та Острянська А.В. провели творчі інтегровані заняття по завершенню тематичного блоку.